sådan er det at være HVORDAN ER DET AT VÆRE ELEV I RESHOPPIT?

Blogindlæg 

Hvordan er det at være elev i reshoppit?

Er du nysgerrig på hvordan det er at være elev i reshoppit? For første gang i reshoppits historie har vi en butikselev! Det har været et mål for os i rigtig lang tid at blive anset, på lige fod med alle andre detail butikker. Vi elsker at kunne være med til at præge uddannelsen af unge mennesker med hjerte for service. Tidligere har det dog ikke været muligt for secondhand koncepter som os, at blive anerkendt som rigtig detailhandel, men dette blev muliggjort i Januar 2022.

Til at sætte lidt ord på dette har vi talt med vores allerførste elev Silvía, 23. Silvía er en del af vores reshoppit-team i Odense og har været hos os i 3 måneder indtil videre.

 

Hvorfor valgte du at blive elev i reshoppit?

“Oprindeligt søgte jeg ind, da jeg så I søgte nye medarbejdere. Men da muligheden for at få uddannelse og samtidig blive udlært her i reshoppit Odense, greb jeg chancen og søgte ind som elev. Det skulle være i reshoppit, fordi jeg personligt elsker koncepter og har shoppet her meget inden jeg blev ansat. Da muligheden bød sig greb jeg den, for kunne så godt se mig selv ind i teamet”

 

Hvad kan du godt lide ved at være elev her?

“Som medarbejder og elev her i reshoppit får man masser frihed under ansvar. Som elev kommer jeg hele vejen rundt i alle dagligdagens opgaver. Det er ikke bare at stå og lave det samme hver dag. Der er nogle faste ting, som selvfølgelig altid skal laves, men all in all er hverdagen meget varieret. Og så får man lov til og mulighed for at tage ansvar og udvikle sig og prøve helt nye ting af. Der er åbent for ideer og optimeringsløsninger, uanset titel og baggrund”

 

Hvordan ser din hverdag ud?

“I min hverdag her i butikken bruger jeg meget tid på styling, altså det med at sammensætte outfits. Samtidig er der en masse kreative opgaver, fx ved lave lækkert content til vores sociale medier, som bliver gjort hver dag. Der er selvfølgelig også meget kundebetjening, serviceringen af dem både shoppende kunder og standlejere. Derudover så er der selvfølgelig også nogle faste opgaver med at trimme og rydde op og ordne butikken, så den ser præsentabel ud for vores kunder”

 

Hvordan fungerer skole og arbejdsforholdet som elev?

“Først tog jeg på et kort grundforløb på 5 uger i skolen. Efterfølgende har jeg så haft mine første 3 måneder her i butikken. Nu skal jeg så inden længe i skoleforløb igen på 2 ugers og så tilbage til reshoppit. Hensigten med uddannelsen, er det er at man får noget teori, tal og skabeloner, som man så kan prøve af i praksis og anvende i dagligdagen. Man kan sige, at det faglige møder det praktiske når man er elev.

Det jeg bedst kan lide ved uddannelsen er, at det ikke er for skoletungt, så man skal ikke sidde stille i 3-5 år. Det ville jeg gå helt koldt over. Nu er jeg ved at uddanne mig som salgsassistent og det er hands on og det taler bedre til mig. Uddannelsen tager 2 år og fortsætter i denne rytme med små, korte skoleforløb og resten af tiden her på min elevplads”

Er du interesseret I at blive elev? 

Lige nu søger vi butikselever i reshoppit Herning og reshoppit Horsens